Jaa sisältö

1992

JK-Center perustetaan ja Jarmo Kemppainen tekee tietokoneiden myyntiä ja huoltotehtäviä sivutoimisena kotoaan.

1994

Ensimmäinen palkattu työntekijä ja toiminta jatkuu edelleen Jarmo Kemppaisen kotona.

1995

Olemme saaneet muutamia suuria yritysasiakkaita ja liikevaihto yli 3miljoonaa markkaa.

1996

Hallittu kasvu jatkuu ja teemme yli 300kpl JK-Computer merkkistä tietokonetta.

1997

Palkkaamme toisen työntekijän josta tulee myöhemmin yksi kolmesta yrityksen omistajasta. Liikevaihtomme 5miljoonaa markkaa. Keskitymme yhä lisää palvelemaan yrityksiä ja haemme kasvua sieltä. Remontti "ns" myymälätiloissa Einarintiellä ja käytössä kokonaiset 65neliötä tilaa.

1999

Palkkaamme kolmannen työntekijän josta tulee myöhemmin yksi kolmesta yrityksen omistajasta. Liikevaihtomme 6miljoonaa markkaa ja kasvaa tasaisesti. 

2000

JK-Center Oy ostaa Saarijärven suurimmasta liikekeskuksesta omat 200neliön liiketilat jossa toimimme edelleen. Liitymme valtakunnalliseen Data Group ketjuun jossa yli 40 liikettä mukana.

2001

Olemme saavuttaneet noin 1.5miljoonan euron liikevaihdon. Osa liikevaihdosta tulee jo Ääneseudun yrityksiltä ja yksityisiltä henkilöiltä. JK-Computer tietokoneet vaihtuvat DGC-tietokoneiksi jotka valmistamme edelleen itse, vuosituotantomme 800-1000 DGC-tietokonetta.

2002

Laajennamme toimintaa Äänekoskelle ja aloitamme varovasti tunnustellen Kauppakatu 23:ssa jossa pieni myymälä ja huoltotila, tilaa yhteensa 85neliötä. 

2004

Avaamme uuden liikkeen Äänekoskelle, Torikatu 4:n jossa yhteensä tilaa 255neliötä kahdessa tasossa. Henkilömäärä on kasvanut kuuteen.

2005

Avaamme nettikaupan josta asiakas voi tilata tuotteet suoraan kotiin tai hakea tilaamansa tuotteet haluamastaan myymälästä.

2006

Panostamme lisää yritysmyyntiin jota siirtyy hoitamaan Jarmo Kemppainen, yrityksen perustaja. Ylläpitosopimuksia olemme saaneet lisää etenkin Ääneseudulta ja TE-keskus on valinnut meidät koulutus ja konsultointi kumppaniksi.

2007

Liikevaihtomme kasvoi lähes 2,5miljoonaan euroon joka tavaramäärässä tarkoitti 30% kasvua. Kasvu tarkoitti myös seitsemännen työtekijän palkkaamista. Yritysmyynnin myynti siirtyi selvästi pelkästä "raudan" myynnistä palvelu- ja ratkaisumyyntiin jossa työskentelee henkilökunnasta jo 4henkilöä.

2008

Tehostaaksemme myymälämyyntiä, tehokkuutta ja asiakaspalvelua palkkaamme myymälävastaavan Saarijärvelle. Lisäksi panostamme voimakkaasti Visma Nova taloushallintaohjelmien myyntiin johon palkkasimme vastaavan henkilön. Vuoden 2008 lopussa palveluksessa on yhdeksän tietotekniikan ammattilaista ja lisää on tulossa heti 2009 alussa!

2009

Ostimme Jyväskylässä pitkään toimineen Jyväskylän Tietokonehuollon (VEO OY) liiketoiminnan jonka johdosta henkilömäärämme nousi 14henkilöön ja budjetoitu liikevaihtomme lähes 4milj. euroon.

2010

yritysmyyntimme saa Jyväskylään uudet toimitilat ja näin voimme palvella yritysasiakkaitamme entistä paremmin koko Keski-Suomen alueella. Yritysmyynnin palvelupiste sijaitsee 20M päässä myymälämme sisäänkäynnistä. Tämän jälkeen käytössämme on noin 420neliön tilat Jyväskylässä. Liikevaihtomme on ensimmäistä kertaa yli 4miljoonaa euroa.

2011

Olemme saaneet kehitettyä yrityksille erittäin laadukkaat ”pilvipalvelut” jotka tuovat hyvän lisän yritysmyyntimme palveluvalikoimaan ja näin tukee ajatustamme ”kaikki palvelut yrittäjälle yhdeltä ovelta”.

2012

Vuoden 2012 teemana on tulostusratkaisut yrityksille, voimme toteuttaa haluamasi tulostusratkaisun kustannustehokkaasti. Lisäksi olemme solmineet merkittäviä ICT-ylläpitosopimuksia joissa verkossa olevien laitteiden määrä on noussut merkittävästi. Liikevaihtomme tulee olemaan lähes 5miljoonaa. Meillä ei lama näy vaan kasvamme edelleen hallitusti.

2013

Etsimme aktiivisesti uusia toimitiloja Jyväskylästä ja kesällä ne löytyi, muuttamaan pääsimme täydellisen remontin jälkeen marraskuussa ja nyt meillä on tarkoitukseen erittäin hyvin sopiva myymälä sekä hyvät ja toimivat tilat yritysmyynnille ja yrityshuollolle. Lisäksi varustimme oman palvelinsalin.

2014

Äänekosken myymälä suljetaan, mutta Äänekoskella toiminta jatkuu yritysmyynnin ja yrityshuollon osalta vanhoissa tiloissa normaalisti. Lisäksi syksyllä palkkasimme kaksi uutta työntekijää jotta voimme vastata lisääntyneeseen kysyntään erityisesti yritysmyynnin ja yrityshuollon puolella. Henkilökuntaa nyt 17. Liikevaihtomme edelleen noin 5 miljoonaa euroa.

2015

Palkkaamme toimisto- ja taloustehtäviin henkilön, jolloin Jarmo Kemppainen siirtyi kokonaan "vetämään" myyntiä. Samalla Ilpo Luodeksen vastuulle tuli huollon "vetovastuu". Microsoft Office 365 kauppa kävi erittäin hyvin ja Office 365 palvelut ovat nousseet merkittäväksi palveluliiketoimeksi.

2016

Saimme useita merkittäviä valtakunnallisia toimijoita ylläpitosopimuksen piiriin, yrityshuollon helpdesk palvelu korostuu entisestään ja konesali kapasiteettia kasvatettiin kolminkertaiseksi. Konesalipalvelut tuotetaan TNnet Oy hallinnoimasta Data Vault Kanavuoresta, toki kaikki palvelinsalin laitteet ovat meidän omia laitteita.

2017

Vuosi 2017 oli merkittävä vuosi Microsoft Office 365 palveluissa, kokonaisuutena palvelumyyntimme lähes kaksinkertaistui, tämä näkyi myös liikevaihdon kasvuna, joka oli lähes 20%.

2018

Sopimusasiakaiden määrä jatkaa tasaista kasvua ja uusien sopimusasiakas yritysten koko kasvaa merkittävästi. Toki "myymälät" palvelevat entiseen malliin niin kuluttajia kuin yrityksiäkin, mutta myymälöiden rooli on muuttunut noutopiste ja esittelytila konseptiin.
Helpdesk-palveluamme olemme kehittäneet muutaman vuoden ja palvelu on erittäin pidetty ja kehittyy jatkuvasti, tämän johdosta helpdesk-tiimiin palkattiin "vetovastuullinen" järjestelmäasiantuntija. Palvelu ajatusta tukee myös meidän "slogan" -> "Meillä JK-Centerissä asiakassuhde ei pääty ostotapahtumaan, vaan alkaa siitä".

 

Jaa sisältö