Jaa sisältö

Lue kokemuksista ja yhteistyöstä JK-Centerin kanssa. 

RTA-Metalli Oy

Vuonna 1982 kaksi perhettä perustivat RTA- Metalli Oy –nimisen yrityksen Saarijärvelle Keski-Suomeen. Kahden miehen sorvaamosta on kasvanut nykyaikainen ja tehokas metallialan yritys, jossa idea jalostuu taitavien tekijöiden käsissä toimivaksi kokonaisuudeksi. Kasvava ja kehittyvä yritys työllistää tällä hetkellä 41 metallialan ammattilaista hitsaajista ja sorvaajista koneistajiin ja suunnittelijoihin. 
Referenssi vuodelta 2016 Lue lisää ja vuodelta 2019 "Lue lisää"

Fluidhouse Oy

Vuonna 2003 perustettu FluidHouse Oy on yksityisessä omistuksessa oleva yritys, jonka palveluksessa on noin 30 asiantuntijaa. FluidHousen pääkonttori ja osaamiskeskus sijaitsevat Jyväskylässä. Aasialaisia asiakkaita palvelee paikallinen tytäryhtiömme FluidHouse (Shanghai) Co., Ltd. Yhdessä laajan kumppaniverkostomme voimme palvella asiakkaitamme paikallisesti myös muilla markkina-alueilla.
Referenssi vuodelta 2016 Lue lisää ja vuodelta 2019 "Lue lisää"

Sammutin Oy

Sammutin Oy:n Säynätsalon tehtaalta valmistuu tänä vuonna noin 40 Saurus-ajoneuvoa. Pelastus-, palo- ja erikoisajoneuvojen koritöitä tehdään kotimaassa sekä koti- että ulkomaisille pelastuslaitoksille ja myös Suomen puolustusvoimille. Lue kuinka päivittäisistä IT-rutiineista tehtiin Sammutin Oy:ssä sujuvaa. 
Referenssi vuodelta 2016 Lue lisää

Mecania Automation Oy

Mecania Automation perustettiin vuonna 1998 Tikkakoskelle ja toiminta siirtyi uusiin toimitiloihin Palokkaan vuonna 2002. Mecania Automation tuottaa tuotantotekniikkaa teollisuudelle ideoinnista aina toimitukseen saakka. Yhtiön it-laitteille tehtiin JK-Centerin kanssa katsaus sekä Joensuussa että Jyväskylässä. Lue ylläolevasta linkistä kuinka kartoituksen avulla saatiin kriittisen tärkeää tietoa yrityksen tietojärjestelmien tilasta ja kuinka IT-asioihin saatiin lisää varmuutta. 
Referenssi vuodelta 2016 Lue lisää

Go On Yhtiöt Oy

Yksilöllistä palvelua 12 toimipisteeseen - Suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava Go On Yhtiöt toimii franchising-periaatteella ja ketjuun kuuluu 12 toimipistettä ympäri Suomea. "Go On Yhtiöt haluaa it-kumppaniltaan yksilöllisiä it-palveluita jokaiseen toimipisteeseen. Jokaiselle yrittäjälle tarjotaan yksilöllistä palvelua ja puhutaan it-asioista kielellä, jota ymmärrämme. Kenenkään meistä ei tarvitse olla IT-asiantuntija", kuvailee Lius nykyistä palvelua.
Referenssi vuodelta 2016 Lue lisää ja vuodelta 2019 "Lue lisää"

Jyväs Caravan Oy

Kun verkossa tapahtuva bisnes on tärkeää, täytyy myös it:n sujua mutkattomasti. Viime syksynä liikkeessä herättiin siihen, että moni työntekijä tuskaistui, kun koneet jumittivat ja toimivat hitaasti. Lue ylläolevasta linkistä kuinka IT-asiat saatiin kuntoon kustannustehokkaasti ja työskentely tietotekniikan kanssa jälleen mutkattomaksi.
Referenssi vuodelta 2016 Lue lisää

Jaa sisältö