Jaa sisältö

Yrityksille

Olemme paikallinen yritys ja sen vuoksi tiedämme ja tunnemme hyvin paikkakuntakohtaiset erityispiirteet ja osaamme ottaa nämä huomioon tuotevalinnoissa ja kokonaisratkaisuissa. Mutta olemme kasvaneet ja toimimme erittäin vahvasti koko Suomessa. Meillä on erittäin vahva osaaminen ylläpito-, asennus- ja huoltopalveluissa. Huolehdimme lähes 200 eri puolilla maata toimivan yrityksen ICT-järjestelmän ylläpidosta. Kaikkiaan ylläpidossamme on noin 5000 verkossa olevaa laitetta - sisältäen palvelimia, työasemia, tulostimia ja verkon aktiivilaitteita. 

Meiltä saat asiantuntevasti niin kaapeloinnit, työasemat, palvelimet, konesaliratkaisut kuin virtuaaliympäristötkin. Lisäksi valikoimaamme kuuluu erittäin laaja valikoima laadukkaita pilvipalveluja ja muita palvelutuotteita. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme aina oikeankokoiset ja liiketoimintaa tukevat laitteet, palvelut ja opastuksen, kaikki samalta ovelta.

Yksityisille

Me annamme sinulle henkilökohtaisen ja osaavan palvelun eikä sinun tarvitse valita valmiita pakettiratkaisuja. Meiltä saat asiantuntevan avun ostohetkellä, mutta myös laadukkaan tuen kaupankäynnin jälkeen - mitä marketit ja kodinkoneliikkeet eivät tarjoa. Haluamme aidosti olla tukenasi koko hankintasi käyttöiän. 

Asennamme ja valmistelemme tietokoneet, ohjelmat ja oheislaitteet käyttökuntoon ja esimerkiksi siirrämme sähköpostit uuteen tietokoneeseen. Räätälöimme tietokoneen juuri sellaiseksi, kuin haluat. Sinulle jää virtojen kytkeminen laitteisiin, toki meiltä saat tarvittaessa laitteet myös kotiin toimitettuna ja asennettuna. 

Muistathan että yksityishenkilö saa meidän huoltotyön kotitalousvähennykseen.

Meillä asiakassuhde ei pääty ostotapahtumaan – se alkaa siitä!

Jaa sisältö