Meillä on iDiD-digital signage -edustus!

iDiD on infonäyttöjen hallintajärjestelmä, jolla tehdään, päivitetään ja ajastetaan infonäyttöjen sisältöä. Selkeän käyttöliittymän avulla infonäyttöviestintä sujuu helposti ja joustavasti.
Infonäyttöjen hallinta tapahtuu verkon välityksellä ja myös mobiililaitteilla. Voit hallita miten montaa näyttöä tahansa täysin riippumatta niiden fyysisestä sijainnista.
iDiDillä voit esittää lähes mitä tahansa sisältöä, kuten videoita, kuvia, animaatioita, tekstiä ja valmista verkkoaineistoa.
Laadukkaat näytöt soveltuvat loistavasti esimerkiksi mainontaan, tiedottamiseen ja ajanvietteeseen.

 Esimerkkejä neukkarinäytöistä: Kuvaa klikkaamalla pääsee valmistajan sivulle

SAMSUNG QB65N 65" UHD edge-LED

WiFi SSSP6 Tizen Player OS 3YW (LH65QBNEBGC)

Tarjoushintaan kysy


Nyt 82" on edullisempi kuin 75" !!!

SAMSUNG QE82N 82" 16:9 UHD2x10W+20W woofer

WiFi SSSP6   (LH82QENELGC)

QEN-sarjan näytöt varmistavat, että tiedot näkyvät selkeästi suurella UHD-kuvalaadun näytöllä. QEN-sarjan näyttöjen valovoima on 300 nitiä ja ne on tarkoitettu jopa 16 tunnin käyttöön vuorokaudessa. Siten ne sopivat moniin käyttötarkoituksiin yrityksissä.
 
 • Jaa älykästä ja laadukasta sisältöä
  QBN-sarjan näytöt käyttävät Samsungin Intelligent Picture Quality -teknologiaa parantamaan sisällön välittämistä kaikissa olosuhteissa. Upea näyttö muuntaa mistä tahansa lähteestä saadun kuvan UHD-tasolle ja optimoi näytöllä olevan tekstin ja kuvat niin, että niiden reunat ja pienetkin yksityiskohdat erottuvat selkeinä.
 • Virtaviivaista tehokkuutta
  Sisäinen MagicINFO Player S6 -mediasoitin ja tehokas TIZEN-käyttöjärjestelmä vahvistavat näytön suorituskykyä entisestään. Sisällön hallinta on vaivatonta ja sisällön toisto saumatonta siirtymäkohdissakin.
 • Visuaalista näyttävyyttä eri ympäristöissä
  QEN-sarjan näytöissä ei ole kehyksiä kolmella reunalla, joten niiden avulla voi tehdä kokoustiloista visuaalisesti houkuttelevia ja ainutlaatuisia. Moderni ohutreunainen muotoilu tekee QEN-sarjan näytöistä monikäyttöisiä ja erilaisiin ympäristöihin sopivia.
 • Vahvaa tietoturvaa ja yhteistyötä
  Samsung KNOX -alusta tarjoaa vahvaa kolmitasoista tietoturvaa, joka suojaa ja hallitsee myös USB-liitäntää ja verkkoyhteyksiä omalla laitehallinnalla. Vahvistettu tietoturva antaa yrityksille mahdollisuuden toteuttaa videokokouksia helposti ilman tietokoneita.
 • Mitat ja paino 1830 x 387.2 x 1144.6 ,61 kg

Tarjoushintaan 2390,00  alv 0%

 LG 86UL3E-T 86" UHD Edge LED

IPS 16/7 WebOS Wifi 3YSDR    (86UL3E-T)

Tarjoushintaan kysy

 BENQ RM8601K 86" UHD

Kosketusnäyttö   (9H.F49TK.DE2)

Tarjoushintaan kysy

 

Katso näytötelineet "Telineet ja tarvikkeet" -osiosta

DG Infonäyttö

 

DG Infonäyttö™ on myymälöille ja ketjuille suunniteltu hinta-, info- ja mainosnäyttökokonaisuus, jonka sisältöä voit helposti tuottaa ja hallita itse.

Kaikki järjestelmään liitetyt näytöt toimivat keskitetysti ja niitä hallitaan yhden käyttöliittyymän takaa, joten ylläpito ei vaadi ylimääräistä työtä ja säätämistä. 

Käyttäminen on vaivatonta ja näyttävät animoidut mainokset tuotetaan nappia painamalla - tähän on tarvittu ennen mainostoimistojen apuja. Voit hallita ja tuottaa sisältöä mistä ja milloin tahansa, kunhan sinulla on vain internetyhteys.

Toista missä tahansa

DG Infonäyttö™ -toistimet ovat joko pieniä erillisiä tai näyttöihin integroituja laitteita. Näyttökoot ulottuvat tablettikokoisista suurimpiin markkinoilla oleviin näyttöihin. Samat sisällöt toimivat näyttökoosta riippumatta.

DG Infonäyttö™ soveltuu moneen erilaiseen käyttöön ja ympäristöön:

Esim. myymälän mainosnäytäksi, erilaisiin asiakastiloihin, yrityksen sisäiseen viestintään, dynaamista sisältöä näyttäviin opastenäyttöihin yms. Käyttökohteiden osalta vain mielikuvitus on rajana, sillä palvelu voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaiseksi. 

 

 Hinnat alkaen 39 € / kk