KOSKETUSNÄYTÖT

Interaktiiviset näytöt soveltuvat erinomaisesti ryhmätyöskentelyyn ja interaktiiviseen opettamiseen. Näytöt sopivat luontevasti esimerkiksi luokkahuoneisiin, opetustiloihin ja yritysten neuvotteluhuoneisiin. 

Näyttöjen monipuoliset liitännät, turvalasi, usean yhtäaikaisen kosketuksen tuki ja laaja sovellusvalikoima takaavat joustavan käytön mitä moninaisimmissa ympäristöissä.

 

Kokous-, koulutus- ja luokkatilojen esitysmahdollisuudet nousevat uudelle tasolle interaktiivisten LED-monikosketusnäyttöjen avulla. Tarkka ja varmatoiminen 20 pisteen monikosketus, heijastamaton ja kestävä 4 mm:n turvalasi.
Uusissa 2019 TK-Team Kosketusnäyttö -malleissa on suomenkielinen Android 7.0 käyttöliittymä sekä uudistunut näytön paneeli. Sisäänrakennettu Android-käyttöjärjestelmä mahdollistaa monipuoliset yhteensopivuudet eri ohjauslaitteiden ja datankäsittelymenetelmien kanssa.
Monipuoliset suomenkieliset ohjelmat.

Valikoimassamme on 65”, 70", 75” ja 86” kosketusnäytöt sekä runsas valikoima erilaisia lisätarvikkeit

 

 

Samsung kosketusnäyttöinnovaatio FLIP

Katso video tästä

Samsungin uusi innovaatio yhdistää kosketusnäytön ja perinteisen paperisen fläppitaulun digitaalikseksi helppokäytöiseksi FLIP ratkaisuksi. FLIP on samalla ”digitaalinen fläppitaulu” palaverien muistiinpanoille mahdollistaen myös sisällön tallentamisen verkkolevylle, USB-muistiin tai näytön omaan muistiin PIN-koodin taakse jatkaaksesi palaveria vaikka lounastauon jälkeen. Muistiinpanot voi jakaa palaverin osallistujille myös suoraan sähköpostiin. Voit tuoda tauluun sisältöä esimerkiksi langattomasti mobiililaitteista tai win10-tietokoneelta – voit myös ohjata päätelaitteita (Android ja Win10) langattomasti FLIPin kautta. Tärkein ominaisuus on kuitenkin käyttömukavuus ja käytön helppous. Ja se on sinun koettava itse!

Tutustu tuotteeseen tästä

Linkki virtuaaliesitykseen tästä
Esittelyvideot tästä

Tarjoushinta: 2690€ alv 0%  Sis.kääntöjalan.
Vain 83€/kk (3,3€/työpäivä) 36kk.