Logitech Group

Mistä tahansa kokouspaikasta voi tulla videoneuvottelutila. Logitech GROUP on yhtä helppokäyttöinen kuin matkapuhelin ja yhtä edullinen kuin toimistotuoli. Perusjärjestelmä on tarkoitettu kokouksiin, joissa on enintään 14 henkilöä huonetta kohden. Lisävarusteena saatavat laajennusmikrofonit mahdollistavat jopa 20 hengen neuvottelun. USB plug-and-play -liitännällä voit yksinkertaisesti kytkeä kannettavan tietokoneen järjestelmään ja aloittaa videokokouksen.

 • TÄYDELLINEN 14–20 HENKILÖLLE
  Kokouksen osallistujat nähdään ja kuullaan nyt helposti. GROUP tarjoaa teräväpiirtovideokuvan ja erityisen selkeän äänenlaadun. Suurempiin huoneisiin on saatavilla laajennusmikrofoneja lisävarusteena. Lisäominaisuudet, kuten akustisen kaiun poisto, vastamelutekniikka ja intuitiiviset säätimet, tuottavat luonnollisen äänen.
 • PLUG AND PLAY -KÄYTTÖÖNOTON HELPPOUTTA
  Videoneuvotteleminen GROUPilla on helppoa – kytke se USB-kaapelilla kannettavaan tietokoneeseesi ja olet valmis aloittamaan. Voit käyttää GROUPia minkä tahansa uuden tai valmiiksi käytössäsi olevan videoneuvotteluohjelmiston kanssa. Puhelut kuulostavat todella hyvälaatuisilta, kun yhdistät mobiililaitteen GROUP-kaiutinpuhelimeen langattoman Bluetooth -tekniikan avulla.
 • VAIHTOEHDOT LISÄÄVÄT MONIPUOLISUUTTA
  Mukauta kokoonpano huoneen pohjapiirustuksen ja koon mukaan. GROUP tarjoaa useita kameran kiinnitystapoja ja erilaisia mikrofoneja: kameraa voi käyttää pöydällä tai jalustalla, ja sen voi kiinnittää seinälle mukana toimitettavin välinein. Lisävarusteena saatavat laajennusmikrofonit suurentavat toimintasädettä jopa 8,5 metriä (28 jalkaa).
 • TERÄVÄPIIRTOVIDEO
  Tuo kokouksiin eloa GROUPin korkealuokkaisella 1080 pikselin teräväpiirtoisella videokuvalla, joka näyttää 30 kuvaa sekunnissa. H.264-videopakkauskoodaus pienentää kaistanleveyttä. 10-kertainen zoomaus tarkkoihin ja selkeisiin lähikuviin. ZEISS -objektiivisertifiointi täyttää videon laadulle asetetut suuret vaatimukset. Automaattinen tarkennus yksinkertaistaa käyttöönottoa.
 • LUONNOLLISEN KUULOINEN ÄÄNI
  GROUPin kaksisuuntaisella kaiutinpuhelimella kaikki kuulevat ja tulevat kuulluiksi. Sen tuottama ääni on terävä, selkeä ja erittäin ymmärrettävä. Akustisen kaiun poisto ja vastamelutekniikka tekevät keskusteluista luonnollisen kuuluisia ja vähentävät samalla jälkikaiuntaa ja taustaääniä.
 

1090€ / 879.00 alv 0%

Logitech PTZ Pro

Logitech PTZ Pro -kamera on ensiluokkainen teräväpiirtovideokamera, jolla voi panoroida, kallistaa ja zoomata (PTZ). Se soveltuu täydellisesti neuvotteluhuoneisiin sekä koulutuksen, terveydenhoidon ja muiden alojen ammatillisiin kokoustiloihin. Käyttöönottoon kuluu vain muutama minuutti, sillä yhteys muodostetaan yhdellä USB-johdolla laitteeseen: se on plug-and-playn helppoutta! Sertifioinnit johtavien videoneuvottelusovellusten kanssa takaavat yhteensopivuuden useimpien neuvotteluohjelmistojen kanssa.

 • KAIKKIIN YMPÄRISTÖIHIN
  Jos harkitset videolaitteiston hankkimista kokous-, konferenssi- tai koulutustilaan, PTZ Pro -kamera on luotettava valinta. Se soveltuu niin suuriin kuin pieniin tiloihin ja kaikkiin ammatillisiin tilanteisiin, joissa tarvitaan ammattilaatuista videokuvaa.
 • YRITYSKÄYTTÖÖN SERTIFIOITU
  Sertifioinnit takaavat, että PTZ Pro Camera toimii useimpien videoneuvottelusovellusten kanssa. Se on todennäköisesti yhteensopiva tällä hetkellä käyttämäsi sovelluksen kanssa. Sertifioinnit: Skype for Business -sertifioitu, optimoitu Microsoft Lync -sovellukselle, Skype -sertifioitu, Cisco Jabber - ja WebEx -yhteensopiva.
 • KUVAA KAIKKI TOIMINTA
  Saat täydellisen näkyvyyden missä tahansa huoneessa tai tilassa. PTZ Pro Camera -kamerassa on 1080 pikselin videokuva, 90 asteen kuva-ala, 260 asteen panorointi ja 130 asteen kallistus. Laajenna tai lähennä kuvaa kymmenkertaisella häviöttömällä täysteräväpiirtozoomilla. Erittäin tarkka objektiivi tarkentaa automaattisesti ihmisiin ja esineisiin ja tarjoaa erittäin suuren kuvatarkkuuden.
 • KAUKOSÄÄDIN LISÄÄ HELPPOKÄYTTÖISYYTTÄ
  Hallitse kädessä pidettävän kaukosäätimen avulla toimintoja, kuten panorointi, kallistus ja zoomaus. Hae helposti enintään kolme valmiiksi asetettua katselukulmaa. Lisäksi voit käyttää kameraa etäältä muun muassa Skype for Business- ja Microsoft, Lync -ohjelmiston kautta.
 

795€ / 640.00 alv 0%

LOGITECH BCC950 ConferenceCam - Verkkokamera - PTZ - väri - audio

Pienryhmät voivat järjestää omia videoneuvotteluita milloin ja missä tahansa. BCC950-videoneuvottelujärjestelmä on teräväpiirtoinen plug-and-play-neuvottelukamera ja kaiutinpuhelu, joka soveltuu ihanteellisesti pieniin tiloihin tai pienille ryhmille. Voit ottaa sen helposti ja nopeasti käyttöön niin toimiston kuin neuvotteluhuoneen pöydällä. Teräväpiirtovideokuva ja kristallinkirkas ääni, joissa yhdistyvät korkea laatu ja edullinen hinta.

 • MONITOIMINEN RATKAISU
  Yksinkertaisesti kytke ja käytä (plug and play -asennus). BCC950 tarjoaa laajakaistaäänen kaksisuuntaisesta kaiutinpuhelimestaja sertifioidulla ZEISS -tarkkuusobjektiivilla kuvatun teräväpiirtovideokuvan. Toisin sanoen se sisältää kaiken mitä tarvitset,kun haluat nopeasti aloittaa pienen videoneuvottelun, jossa on enintään neljä henkilöä huonetta kohden.
 • HELPPO OTTAA KÄYTTÖÖN JA KÄYTTÄÄBCC950 on yhteensopiva niin PC- kuin Mac -tietokoneiden kanssa ja on suunniteltu toimimaan monien videoneuvottelusovellusten kanssa.Sen avulla on helppo aloittaa pienten ryhmien välinen videoneuvottelu lyhyellä varoitusajalla. Koulutusta ei vaadita.
 • TÄYDELLINEN TUOTTOISILLE TIIMEILLE
  BCC950 on tarkoitettu erityisesti pienille ryhmille. Suuntaukseton kaiutin ja vastamelumikrofoni antavat kaikille kokouksen jäsenillemahdollisuuden kuulla selvästi ja tulla kuulluksi jopa 2,4 metrin (8 jalan) päästä. BCC950 on suunniteltu käytettäväksi yksityis- jakotitoimistoissa sekä kaikenlaisissa muissa osittain yksityisissä tiloissa.
 • TOIMII SUOSITTUJEN KOKOUSSOVELLUSTEN KANSSA
  Käytä sinulle jo ennestään tuttua videoneuvotteluohjelmistoa. BCC950 toimii käytännössä minkä tahansa videoneuvottelusovelluksen,kuten Microsoft Lync , Skype , Skype for Business ja WebEx , sekä useimpien muiden suosittujen videoneuvottelualustojen kanssa.

 

 340€ / 274€ alv 0%

LOGITECH Webcam C930e - Verkkokamera - väri - audio - USB

Koe videopuhelut, jotka päihittää vain itse paikan päällä oleminen. Logitech C930e Webcam -verkkokameran hienostunut tekniikka takaa selkeän videokuvan ja äänen lähes kaikissa olosuhteissa, myös himmeässä valaistuksessa. C930e, jossa on 1080 pikselin teräväpiirtokuva, H.264-videopakkauskoodaus ja laaja 90 asteen kuva-ala, on tähän mennessä edistyksellisin verkkokameramme.

 • KORKEA LAATU, PIENI KAISTANLEVEYS
  Lisää kokousten tuottavuutta videokuvalla, joka on aina selkeää – myös pienellä kaistanleveydellä.
  Skype for Business -sovellusta varten optimoitu C930e-verkkokamera tukee skaalattavan videokoodauksen
  sisältävää H.264-videopakkauskoodausta ja UVC 1.5 -koodausta. Niiden avulla se minimoi tietokone- ja verkkoresurssien tarpeen.
 • LOISTAVAA VIDEOKUVAA KAIKISSA YMPÄRISTÖISSÄ
  Näytä hyvältä jokaisessa videopuhelussa olitpa missä tahansa. C930e-verkkokamerassa on 90 asteen kuva-ala, panorointi,
  kallistus ja nelinkertainen digitaalinen zoomaus, jonka avulla voit rajata kuvan ympäristöön sopivaksi.
  RightLight 2 -tekniikan ja tarkkuusobjektiivin ansiosta videokuva on terävä myös himmeässä valaistuksessa .
 • YRITYSKÄYTTÖÖN SERTIFIOITU
  Yritystason sertifioinnit takaavat, että voit aloittaa seuraavan esitelmän tai videokokouksen rauhallisin mielin.
  Plug-and-play-USB-liitännän ansiosta C930e-verkkokameran käyttöönotto on yksinkertaista ja käyttö helppoa.
  Yhdistä mihin tahansa videoneuvottelusovellukseen – jo käytössäsi olevat sovellukset mukaan lukien.
 

145€ / 117€ alv 0%

MS LIfeCam Studio for Business (Lync/Skype) Win

Tämä web-kamera tuottaa HD-tasoiset todellisen elämän kuvat, äänet ja värit. Laajakulmaiset lasiset linssielementit muodostavat kehittyneen ja tarkan optiikan. ClearFrame-tekniikka tuottaa pehmeän, yksityiskohtaisen videokuvan. Kuva pysyy kirkkaana ja värikylläisenä automaattisesti, lähes kaikissa valaistusolosuhteissa.

 • Melkein kuin olisit paikallaKoe HD-tasoiset todellisen elämän kuvat, äänet ja värit.
 • Tarkat lasiset linssielementitLaajakulmaiset lasiset linssielementit muodostavat kehittyneen ja tarkan optiikan.
 • TrueColor-tekniikkaKuva pysyy kirkkaana ja värikylläisenä automaattisesti, lähes kaikissa valaistusolosuhteissa.
 • ClearFrame-tekniikkaClearFrame-tekniikka tuottaa pehmeän, yksityiskohdat sisältävän videokuvan.
 • Korkealaatuinen mikrofoniKorkealaatuinen mikrofoni tuottaa luonnollisen, yksityiskohtaisen äänen.
 • Windows Liven valokuvavalikoimaValokuvan lataaminen on helppoa. Kuvaa voit muokata, merkitä tunnisteilla ja jakaa ystävien ja sukulaisten kanssa.

 

85€ / 68,50 alv 0%