Näyttötelineet

 ARM-801A (varastotuote)

Näytön koko     32-50",  max 40kg
Kallistus            ei
VESA                
75x75 -> 600x400
                         Tarjous 99 / 80 alv 0%

ARM-805A (varastotuote)

Näytön koko     37-55",  max 50kg
Kallistus            -10° - +10°
VESA                   200x200 -> 400x400
                            Tarjous 119 / 96 alv 0%

MB Basic

Näytön koko     37-60",  max 50kg
Kallistus             ei
VESA                  100x100 -> 600x400
                            Tarjous 200 / 161 alv 0%

LH Basic

Näytön koko     37-70",  max 50kg
Kallistus           -10° - +10°
Korkeussäätö      portaaton veivillä (1285->1605 näytön keskeltä)
VESA                   200x200 -> 600x400
                            Tarjous 309 / 249 alv 0%

MB Public

Näytön koko     55-80",  max 90kg
Kallistus            ei
VESA                 200x200 -> 800x500
                            Tarjous 359 / 290 alv 0%

 

 

Toimitamme/asennamme laadukkaita Kramer ohjauspaneeleja, skaalaimia, kaapeleita.
Langattomia HDMI kuvansiirto-purkkeja.  Yms, yms.

 

Yli 9000 eri projektorin varalamput löytyy kauttamme muutamassa päivässä

Alkuperäiset, Diamond tai GO-lamput. (GO-lampuilla 2v takuu !)

 

Multibracket teline-esite täältä
koko tuotevalikoiman löydät täältä

 

 Myymme mm. oheisen tuoteluettelon tuotteita:
Klikkaa kuvaa lukeaksesi digilehteä

 

Tietoa lampuista

Lampputyypit

Projektorilamppuja on kolmea eri ryhmää: OEM-lamput (alkuperäinen valmistaja), Genuine Original -lamput (yhteensopiva merkkilamppu) sekä yhteensopivat lamput (tunnetaan myös nimellä kopiolamppu tai lamppuväärennös).

OEM-lamput
OEM-lamput ovat alkuperäisten projektorivalmistajien markkinoimia alkuperäisiä lamppuja, samoja kuin projektorin mukana tullut lamppu. Hotlamps myy alkuperäisiä lamppuja kaikkien merkittävien projektorivalmistajien projektoreihin.

GO Lamps – Genuine Original -yhteensopivat merkkilamput
Joitain vuosia sitten alkuperäiset polttimovalmistajat päättivät valita muutaman valmistajan, jotka kykenisivät valmistamaan alkuperäistä laatua vastaavia lamppumoduuleja, joissa käytetään alkuperäistä polttimoa. Päätös oli onnistunut: GO Lamps -lamput vastaavat alkuperäistä laatua, samalla kun tuoteryhmä helpottaa varastoketjun hallintaa ja toimii järkevänä vaihtoehtona halpojen kopiolamppujen tuomalle uhalle.

GO Lamps -tuotteet ovat kuten Kingston-muistikammat tietokoneeseen tai SanDisk-muistikortit kameraan – ne ovat aitoa alkuperäistä Genuine Original -laatua, joka on suunniteltu toimimaan täydellisesti yhdessä alkuperäisen laitteesi kanssa. Koska ketju tehtaalta kuluttajalle on lyhempi, on tuoteryhmä voitu hinnoitella 25–35 % edullisemmaksi, vaikka tuotteen korkea laatu on OEM-lamppua vastaava.

GO Lamps -lamppuja suosittelevat maailman johtavat projektoripolttimoiden valmistajat Philips, Osram, Ushio ja Phoenix. Tuoteryhmä käy läpi tarkan laatuseulan, jossa tutkitaan esimerkiksi valaistusominaisuudet, syttyminen, jännite, ulkonäkö, liitännät ja toiminta-aika. Kaikki lamput valmistetaan ISO 14001 -standardin mukaisesti. GO Lamps -lamput on suunniteltu täyttämään korkeat toiminnallisuusvaatimukset ja kunnioittavat alkuperäisten valmistajien kaikkia patentteja ja tekijänoikeuksia.

Tarjoamme hämmästyttävän 2 vuoden takuun lampun rikkoutumista vastaan GO Lamps -yhteensopivat merkkilamput -tuoteryhmän kaikille lampuille. Lue lisää tuoteryhmästä sivustolta www.go-lamps.com.

Yhteensopivat lamput / kopiolamput
Yhteensopivat lamput eli kopiolamput on usein pakattu ruskeaan pakkaukseen, jossa ei ole valmistajan merkintöjä. Tämä tuotetunnisteiden puuttuminen on usein merkki siitä, että tuotteen on valmistanut valvomaton yritys ja on todennäköistä että alkuperäisten valmistajien patentteja ja tekijänoikeuksia on rikottu.

Kopiolampuissa ei voi odottaa toimivaa takuuta eikä tuotteen laadusta ole takeita. Usein näitä tuotteita ei ole valmistettu riittävien laatukriteerien mukaisesti, jolloin tuotteen ominaisuudet ovat heikkoja ja käytöstä voi aiheutua riskejä.

Miten tunnistaa kopiolamput ja välttyä niiden riskeiltä

Varo näitä sanoja ja ilmaisuja:

    Copy – Kopio
    Compatible – Yhteensopiva
    Alternative – Vaihtoehtoinen
    Equivalent – Vastaava
    Generic – Geneerinen
    Bulb only – Vain polttimo
    Non-original – Ei alkuperäinen
    Re-lamped – Lamppu uusittu

Yhteensopivien lamppujen / kopiolamppujen riskejä:   

Terveys ja turvallisuus:
    Projektorilamput ovat erittäin monimutkaista suunnittelua ja vaativat tarkoin valvotun valmistusprosessin. Valontuotantoon tarvitaan vaarallisia kemikaaleja, jotka on pakattu suojaavaan lasipolttimoon, jonka pitää kestää korkea paine ja syntyvä korkea lämpö. Jos paine on liian korkea, polttimo ja koko lamppu voivat räjähtää. Jos paine on liian matala, valontuotanto on heikko.

Suorituskyky:
    Projektorilampun laatu vaikuttaa suoraan projektorin kykyyn toistaa värit oikein ja tuottaa valoisuudeltaan ja kontrastiltaan virheetön kuva. On tärkeää kuvanlaadulle, että projektorissa käytetään juuri siihen suunniteltua lamppua.

Oikeudelliset näkökohdat:
    Monissa tapauksissa kopiolamput rikkovat alkuperäisen valmistajan patentteja, tekijänoikeuksia tai muita aineettomia oikeuksia. Laittomien kopiolamppujen maahantuoja ja myyjä voivat joutua syytteeseen ja korvausvastuuseen aineettomien oikeuksien rikkomisesta.


Kopiolamppujen tunnistaminen:


    Hinta:
    Jos projektorilampun hinta vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, kyse onkin usein kopiolampusta. Kysy onko lamppu alkuperäinen ja varmista millainen takuu lampulle annetaan.
    Lamppumoduuli tai pelkkä polttimo:
    Suurin osa kaupan olevista OEM-lampuista sekä yhteensopivista  GO Lamps -merkkilampuista myydään asennusvalmiina moduuleina. Tämä tarkoittaa, että lampun vaihto käy sekunneissa. Jos ostat pelkän polttimon, se pitää itse vaihtaa vanhaan lamppumoduuliin, mihin tarvitaan työkaluja ja tekniikan tuntemusta. Polttimon vaihto vie aikaa, eikä ole takeita siitä, että moduuli vaihdon jälkeen täyttää laatuvaatimukset. Huomaa kuitenkin, että Sharp myy sekä lamppumoduuleja että pelkkiä polttimoja joihinkin projektoreihin, nämä ovat alkuperäisiä tuotteita.
    Tuotekuvaus:
    Epäile kopiotuotetta, mikäli tuotepakkauksessa tai tuotteen markkinoinnissa käytetään epäilyttäviä ilmaisuja, kuten "yhteensopiva", tai ominaisuuksia kuvataan pelkästään epämääräisellä yleisilmaisulla, kuten "120 wattia".

Projektorilamppujen kehitystyöhön ovat osallistuneet maailman johtavat valaistusteknologiayritykset. Projektorilamppujen jokainen yksityiskohta, kuten lampun muotoilu, ohjauselektroniikka ja optiikka, on suunniteltu takaamaan paras mahdollinen kuvanlaatu, luotettava toiminta sekä pitkä käyttöikä.

Monimutkainen tuotantoprosessi vaatii tarkan laadunvalvonnan, joka takaa että projektorilamppu on turvallinen käytössä ja käyttäjälleen. Lamppu sisältää tarkkuuselektroniikkaa sekä optimoidun yhdistelmän valontuottoon vaikuttavia aineita, kuten elohopeaa, lasipolttimon sisälle sinetöitynä. Projektorilamppu on suunniteltu kestämään valontuotantoon tarvittavat olosuhteet: auringon pintalämpötilaa korkeampi yli 8000 kelvinin lämpötila ja yli 200 baarin paine.

Projektorilamppuja tuottaa seitsemän alkuperäistä valmistajaa: Philips, Osram, Ushio, Phoenix, Iwasaki, Matshushita ja Epson. Näillä valmistajilla on patenttioikeudet projektorilamppujen valmistukseen.

Projektorilamput myydään yleensä kokonaisina moduuleina, joihin kuuluu polttimo sekä tiettyyn projektorimalliin sopiva kehikko.

Lamppumoduuli on tarkoitettu loppukäyttäjän vaihdettavaksi eikä vaadi erityistä teknistä osaamista. Muutama valmistaja myy myös vaihtopolttimoita, mutta polttimon vaihtaminen vaatii teknistä erityisosaamista eikä vaihtoa suositella tekniikkaan perehtymättömän kuluttajan tehtäväksi.

Projektorien vaihtolamppujen maailmanmarkkinat ovat lähes miljardin dollarin arvoiset, mikä on houkutellut pääasiassa Kaakkois-Aasiassa toimivia tuottajia valmistamaan kopiolamppuja markkinoille. Näitä kopioita myydään esimerkiksi sanoilla "yhteensopiva", "sopii", "vaihtoehto". Lue lisää kopiolamppujen vaaroista täältä.