UKKONEN TUHOAA TUHANSIA LAITTEITA VUOSITTAIN

Laitevahinkojen lisäksi vaarassa ovat myös laitteiston levyillä ja muisteissa olevat arvokkaat tiedot. 

Autamme suojaamaan tietosi ja laitteistosi ukkoselta, ja samalla saat vakautta virranhallintaasi sähkökatkon koittaessa.

 

APC BACK-UPS ES 8 OUTLET 700VA 230V

Back-UPS ES -sarjan laitteilla suojaat toimiston tietokoneet kustannustehokkaasti jännitepiikkejä, yli- ja alijännitteitä sekä sähkökatkoja vastaan. Laitteessa on tarpeeksi pistokepaikkoja koko järjestelmän suojaamiseen. 

Laitteessa on neljä akku/ylijännitesuojattua shuko-lähtöä tärkeimmille laitteille sekä neljä ainoastaan ylijännitesuojattua lähtöä esimerkiksi tulostimille ja muille ei-kriittisille laitteille. 

Hintaan : 125€
Lisätiedot

 

APC POWER-SAVING BACK-UPS PRO 900 SCHUKO

APC Back-UPS Pro 900 VA / 540W, LCD

Back-UPS Pro:n parannellut ominaisuudet säästävät energiaa tarjoten samalla erinomaisen virransuojauksen tietokoneelle ja oheislaitteille. Laite katkaisee automaattisesti virran käyttämättömiltä oheislaitteilta ja AVR Bypass -tekniikka kytkee UPSin ohitussyötölle kun jännittenmuokkaukselle ei ole tarvetta. Tämä parantaa laitteen hyötysuhdetta ja vähentää sähkönkulutusta. 

Laitteessa on LCD näyttö, joka osoittaa tiedot UPSin tilasta, kuten varakäyntiajan, kuorman, sähköhäiriöt ja jännitteen. PowerChute Personal Edition -hallintaohjelmisto ja automaattinen alasajo täydentävät kokonaisuuden. 

Hintaan: 245€
Lisätiedot

 

APC POWER-SAVING BACK-UPS PRO 1500

 APC Back-UPS RS Pro 1500VA

Back-UPS RS -sarja tarjoaa suorituskykyistä suojausta yrityskäyttöön. Laitteet tarjoavat reilun akkukapasiteetin, jonka ansiosta työ ei katkea pidemmänkään sähkökatkon aikana. Akkuvarmennuksen lisäksi Back-UPS RS suojaa laittestoasi jännite- ja virtapiikeiltä. 

Laitteet sisältävät automaattisen jännitteen reguloinnin (AVR), joka tasaa jännitteen ali- ja ylijännitetilanteissa. 

Hintaan: 395€
Lisätiedot

Tarkastele verkkokauppamme valikoimaa