Veeam-Turvakopio varmistuspalvelu

 Veeam-Turvakopio, eli Offsite varmistus tarkoittaa yrityksen olemassa olevan varmistus datan siirtoa pois yrityksen toimitiloista. Tällä ratkaisulla varmistetaan tietojen säilyvyys mikäli se pahin tapahtuisi yrityksessä, esimerkiksi tulipalon tai vesivahingon sattuessa. Tätä käytäntöä suositellaan EU:n tietoturva-asetuksessakin.

Yrityksen tärkeät tiedostot on syytä varmistaa myös yrityksen ulkopuolelle (pilveen). JK-Center Oy tarjoaa edullista huipputurvallista Veeam-Turvakopio varmistusta.

Varmenna mielenrauhasi Veeam-Turvakopio ratkaisulla

"Palvelinympäristöjen paikallisen varmistusaineistojen automaattinen turvakopiointi JK-Center Oy:n tietovarastoon. "Palvelun käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta: Ominaisuus on määriteltävissä suoraan ohjelmiston omilla työkaluilla. Pilvivarasto näkyy ohjelmistossa kuten paikallinen varasto. Ratkaisussa kaikki siirrettävä materiaali salataan salausavaimella ja siirrossa käytetään salattua yhteyttä.

Veeam-Turvakopion ominaisuuksia

- Helppokäyttöinen ja tietoturvallinen varmistusratkaisu, niin virtuaalikoneille (vmware/hyper-v) kuin fyysisille palvelimille. 
- Palvelu soveltuu suurillekin datamäärille ja skaalautuu tehokkaasti eri käyttötarpeen mukaan
- Täydentää jo olemassa olevaa VEEAM-varmistus strategiaa/ohjelmistoa, ilman kalliita laite tai lisenssi-investointeja
- Perustuu VEEAM:in omaan tekniikkaan, yhteys salataan TLS/SSL tekniikkaa käyttäen + varmistukset mahdollista salataan AES-256-tekniikalla 
- Varmistusdata sijaitsee Suomessa, JK-Centerin laitetilassa.  
- Mahdollisuus myös WAN-kiihdytykseen, varmistus onnistuu siis myös hitaammankin linjan läpi. 

Toimitus sisältää:

•Kokonaisuuden räätälöinnin asiakkaan tarpeita vastaavaksi
•Ratkaisun asennuksen toimintavalmiuteen
•Testipalautukset