Microsoft Office 365 on yrityskäyttöön suunniteltu ohjelmistokokoelma.

Office 365 sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet yritystason tuottavuusratkaisujen toteuttamiseen. 

Tässä on 12 hyvää syytä käyttää Office 365:tä:

 1. Käytettävissä kaikissa laitteissa: työntekijät voivat käyttää Office Online -sovelluksia kodin ja työpaikan tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.
 2. Ajankohtaiset asiakirjat ja tiedot aina saatavilla: pilvipalvelun ansiosta asiakirjat, yhteystiedot ja kalenterimerkinnät ovat aina ajan tasalla kaikilla laitteilla.
 3. Helppo yhteiskäyttö: useat työntekijät voivat muokata samaa asiakirjaa yhtäaikaisesti. Ryhmä voi työskennellä yhdessä, vaikka sen jäsenet olisivat fyysisesti eri paikoissa.
 4. Yhä useampaan palvelupakettiin kuuluu mukaan myös Yammer, jonka avulla voit toteuttaa yrityksen sisäiset yhteisölliset palvelut.
 5. Turvallinen käyttöympäristö: luottamukselliset liiketoimintatiedot voidaan suojata siten, että niitä voivat käyttää vain siihen valtuutetut henkilöt.
 6. Markkinoi liiketoimintaasi tehokkaammin julkisen sivuston avulla, joka on helppo luoda ja päivittää.
 7. Verkkoneuvottelut ja keskustelut: kokouksien suunnittelu ja toteutus - mukaan lukien tiedostojen jakaminen ja videon käyttö - onnistuu vaivattomasti osallistujien sijainnista riippumatta.
 8. Tietoturva: pakettiin sisältyy sähköpostin suojaaminen roskapostilta ja viruksilta sekä mahdollisuus salata luottamukselliset asiakirjat.
 9. Yksinkertainen ylläpito: IT-osasto voi hallita käyttöoikeuksia ja lupia vaivattomasti sekä luoda ja valvoa sisäisiä käytäntöjä joustavalla tavalla.
 10. Ennakoitavuus: Olet aina selvillä palvelun todellisista kuukausikustannuksista.
 11. Päivitykset sisältyvät pakettiin: Officen ja palveluiden päivitykset ja uusimmat versiot sisältyvät aina tilaukseen, joten ohjelmistosi ja palvelusi pysyvät ajan tasalla.
 12. ja upouusi syy: Office 365 -tilaajat voivat nyt ladata Officen iPadille ja muokata asiakirjoja.


Miksi hankkisin Office 365:n JK-Centeristä?

Haluatko tutun ja turvallisen toimittajan, jonka kanssa voit asioida suomeksi? Palvelumme perustuu "ns" CSP-sopimusmalliin joka on joustava ja seuraa yrityksen käyttäjätarpeita kuukausittain, joten et maksa turhista käyttäjälisensseistä, vain niistä joita tarvitaan. CSP-sopimusmalli mahdollistaa jokaiselle käyttäjälle "räätälöidyn" palveluvalikoiman. Osalle käyttäjistä voidaan asentaa esimerkiksi Office 365 Business Essentials ja osalle Business Premium.

Palvelumme alkaa asiakkaan konsultoinnista jonka jälkeen teemme kartoituksen ja ratkaisuehdotuksen. Lisäksi sovimme mahdollisista koulutuksista tai esimerkiksi Share Point käyttöönotosta.

Kun ratkaisuehdotus on hyväksytty, aikataulutamme käyttöönoton. Palvelun käyttöönotto tapahtuu meidän toimesta ja pyrimme tekemään sen mahdollisimman huomaamatta, jotta asiakkaalle tulisi mahdollisimman vähän käyttökatkoa esimerkiksi sähköpostin käytössä. Käyttöönoton jälkeen pidämme palaverin ja tarkastamme asiakkaan kanssa yhdessä käyttöönottopalvelun toimivuuden.

Helpdesk palvelumme on käytettävissä sopimuskaudella. Tämän kautta ohjaamme Office 365 palveluun tarvittavat muutokset ja ratkomme mahdolliset ongelmatilanteet ja taas voit asioida tutun ja turvallisen yhteistyökumppanin kanssa.

 Jätä tarjouspyyntö!

 

 

Suosituimmat palvelupaketit lyhyesti

Office 365 Business Essentials

Yrityksille tai käyttäjille, jotka tarvitsevat yritystason sähköpostin ja muita viestintäratkaisuja. Office-sovellukset eivät sisälly pakettiin.

Sisältää: Exchange-sähköposti ja kalenteri palvelut, On-Line Officen (käytettävissä selaimella), OneDrive pilvitallennustila, Sharepoint sisällönhallinta- ja yhteistyöratkaisun, Yammer yrityksen sisäisen viestintäratkaisun ja Teams ryhmätyöratkaisun.

Sisältyvät palvelut:

 Exchange         OneDrive

 Sharepoint     Yammer   Teams

Hinta: Kysy tarjous

 

Office 365 Business

Yrityksille tai käyttäjille, jotka tarvitsevat Office-sovellukset, tiedostojen pilvitallennustilan ja jakamisen. Yritystason sähköposti ei sisälly pakettiin.

Sisältää seuraavat Office sovellukset: Office sovellukset: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote ja Access (vain PC asennus), OneDrive pilvitallennus. 

5 asennusta / käyttäjä, käytä sovelluksia myös kotikoneella, tabletilla tai älypuhelimella. 

Sisältyvät Office-Sovellukset:
 Outlook         Word       Excel
 Powerpoint  OneNote  Access 

Sisältyvät palvelut:

OneDrive


Hinta: Kysy tarjous

Tällä korvaat Office Home & Business PKC -lisenssin, lisäksi joka käyttäjälle rajoittamaton tallennustila OneDriveen, Officen asennusoikeus käyttäjän viidelle laitteelle.

Busineksen edut PKC / OEM-pakettituoteeseen: 

- Asennus viidelle laitteelle, pakettituotteella asennus yhdelle laitteelle

- Rajoittamaton OneDrive pilvitallennus, ei käytettävissä pakettituotteella

- Ei tarvitse ostaa uutta tuotetta kun tietokone vaihtuu kuten pitää pakettituotteella tehdä

 

Office 365 Business Premium

Yrityksille tai käyttäjille, jotka tarvitsevat yritystason sähköpostin, Office-sovellukset ja muita viestintäratkaisuja.

Sisältää Office 365 Business ja Business Essentials ominaisuudet. 

Sisältyvät Office-Sovellukset:
 Outlook            Word         Excel
 Powerpoint  OneNote  Access (vain PC)


Sisältyvät palvelut:

 Exchange          Skype         OneDrive

 Sharepoint     Yammer   Teams

Hinta: Kysy tarjous

 

Muita Office 365 tuotteita

Alla pieni valikoima muita Office 365 tuotteita, tarvittaessa tuotteita voidaan ottaa käyttöön vaikka kuukausi kerrallaan, tarpeen mukaan.

Office 365 Enterprise E1 - Office 365 Enterprise E3 - Office 365 Enterprise E4 - Office 365 Enterprise K1

Office 365 ProPlusEnterprise Mobility Suite - Exchange Online - Microsoft Dynamics  

Microsoft Intune - Office 365 ProPlus - OneDrive for Business with Office Online

Project Lite - Project Online - Project Online with Project Pro for Office 365- Project Pro for Office 365

SharePoint Online - Skype for Business Online - Visio Pro for Office 365 - Yammer Enterprise

Power BI Pro - Skype for Business -