Office 365 on paljon enemmän kuin yrityskäyttöön suunniteltu ohjelmistokokoelma.

Office 365 sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet yritystason tuottavuusratkaisujen toteuttamiseen.

Tässä on 12 hyvää syytä käyttää Office 365:tä:

 1. Käytettävissä kaikissa laitteissa: työntekijät voivat käyttää Office Online -sovelluksia kodin ja työpaikan tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla.
 2. Ajankohtaiset asiakirjat ja tiedot aina saatavilla: pilvipalvelun ansiosta asiakirjat, yhteystiedot ja kalenterimerkinnät ovat aina ajan tasalla kaikilla laitteilla.
 3. Helppo yhteiskäyttö: useat työntekijät voivat muokata samaa asiakirjaa yhtäaikaisesti. Ryhmä voi työskennellä yhdessä, vaikka sen jäsenet olisivat fyysisesti eri paikoissa.
 4. Yhä useampaan palvelupakettiin kuuluu mukaan myös Yammer, jonka avulla voit toteuttaa yrityksen sisäiset yhteisölliset palvelut.
 5. Turvallinen käyttöympäristö: luottamukselliset liiketoimintatiedot voidaan suojata siten, että niitä voivat käyttää vain siihen valtuutetut henkilöt.
 6. Markkinoi liiketoimintaasi tehokkaammin julkisen sivuston avulla, joka on helppo luoda ja päivittää.
 7. Verkkoneuvottelut ja keskustelut: kokouksien suunnittelu ja toteutus - mukaan lukien tiedostojen jakaminen ja videon käyttö - onnistuu vaivattomasti osallistujien sijainnista riippumatta.
 8. Tietoturva: pakettiin sisältyy sähköpostin suojaaminen roskapostilta ja viruksilta sekä mahdollisuus salata luottamukselliset asiakirjat.
 9. Yksinkertainen ylläpito: IT-osasto voi hallita käyttöoikeuksia ja lupia vaivattomasti sekä luoda ja valvoa sisäisiä käytäntöjä joustavalla tavalla.
 10. Ennakoitavuus: Olet aina selvillä palvelun todellisista kuukausikustannuksista.
 11. Päivitykset sisältyvät pakettiin: Officen ja palveluiden päivitykset ja uusimmat versiot sisältyvät aina tilaukseen, joten ohjelmistosi ja palvelusi pysyvät ajan tasalla.
 12. ja upouusi syy: Office 365 -tilaajat voivat nyt ladata Officen iPadille ja muokata asiakirjoja.


Miksi hankkisin Office 365:n JK Centeristä?

Haluatko tutun ja turvallisen toimittajan, jonka kanssa voit asioida suomeksi? Palvelumme perustuu "ns" CSP-sopimusmalliin joka on joustava ja seuraa yrityksen käyttäjätarpeita kuukausittain, joten et maksa turhista käyttäjälisensseistä, vain niistä joita tarvitaan.

Palvelumme alkaa asiakkaan konsultoinnista jonka jälkeen teemme kartoituksen ja ratkaisuehdotuksen. Lisäksi sovimme mahdollisista koulutuksista tai esimerkiksi Share Point käyttöönotosta.

Kun ratkaisuehdotus on hyväksytty, aikataulutamme käyttöönoton. Palvelun käyttöönotto tapahtuu meidän toimesta ja pyrimme tekemään sen mahdollisimman huomaamatta, jotta asiakkaalle tulisi mahdollisimman vähän käyttökatkoa esimerkiksi sähköpostin käytössä. Käyttöönoton jälkeen pidämme palaverin ja tarkastamme asiakkaan kanssa yhdessä käyttöönottopalvelun toimivuuden.

Helpdesk palvelumme on käytettävissä sopimuskaudella. Tämän kautta ohjaamme Office 365 palveluun tarvittavat muutokset ja ratkomme mahdolliset ongelmatilanteet ja taas voit asioida tutun ja turvallisen yhteistyökumppanin kanssa.

 Jätä tarjouspyyntö!

 

 

Palvelupaketit lyhyesti: 

Office 365 Business Essentials

Sisältää: Exchange-sähköposti ja kalenteri palvelut, On-Line Officen, Skype for Business videoneuvottelun, OneDrive pilvitallennuksen, Sharepoint sisällönhallinta- ja yhteistyöratkaisun ja Yammer yrityksen sisäisen viestintäratkaisun.

Hinta: Kysy tarjous

Office 365 Business

Sisältää seuraavat Office sovellukset: Office sovellukset: Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote ja Publisher, OneDrive pilvitallennus. 

5 asennusta / käyttäjä, käytä sovelluksia myös kotikoneella, tabletilla tai älypuhelimella. 

Hinta: Kysy tarjous

Tällä korvaat Office Home & Business PKC -lisenssin, lisäksi joka käyttäjälle rajoittamaton tallennustila OneDriveen, Officen asennusoikeus käyttäjän viidelle laitteelle...

Busineksen edut PKC / OEM-pakettituoteeseen: 

- Asennus viidelle laitteelle, pakettituotteella asennus yhdelle laitteelle

- Rajoittamaton OneDrive pilvitallennus, ei käytettävissä pakettituotteella

- Ei tarvitse ostaa uutta tuotetta kun tietokone vaihtuu kuten pitää pakettituotteella tehdä

Office 365 Business Premium

Sisältää Office 365 Business ja Business Essentials ominaisuudet. 

Hinta: Kysy tarjous

Kaikissa yllä olevissa malleissa mukana OneDrive for Business ja rajoittamaton pilvitallennustila. 

OneDrive lienee maailman helpoin tapa tallentaa dokumenttejä pilveen, josta niiden jakaminenkin on vaivatonta - ei enää hankalia palvelimen kansiojakoja...

 

Laajemmat tarpeet

Office ProPlus 

(Office, Access mukana + OneDrive + Remote Desktop Service (RDS) -käyttöoikeus): hinta: kysy tarjous

Enterprise E1 

(OneDrive, Exchange-sähköposti, Lync, Sharepoint, Yammer, hybridiympäristöjen käyttö): hinta: kysy tarjous

Enterprise E3

(E1 + täysi Office + RDS), hinta: kysy tarjous