JK-Centerin MTK-tiedonkerääjä ratkaisu on toteutettu Intermecin laadukkailla laitteilla. Järjestelmä on suunniteltu nopeuttamaan jokapäiväisiä myynteihin ja ostoihin liittyviä rutiineja, sekä inventointia.

 

Järjestelmä käyttää Novan omaa tiedonsiirto rajapintaa jolla datan siirto voidaan hoitaa manuaalisesti tai ajastaa/automatisoida tarpeen mukaan.

 

Kaikki sovellukset toimivat ns. Offline periaatteella, kerätyt tiedot puretaan Novaan WLAN verkon kautta yhdellä napin painalluksella. Keräily itsessään voidaan tehdä WLAN verkon ulkopuolella, mutta purku Novaan onnistuu vain silloin kun lukija on yhteydessä WLAN verkkoon.

 

Sovellusvalikoima kattaa tällä hetkellä kolme toiminnallisuutta. Kaikki sovellukset toimivat kätevästi samassa laitteessa tai omina yksittäisinä sovelluksinaan.


Inventointi:

Onko inventointi aikaa vievää ja papereiden kanssa pyöriminen kyllästyttää?

Inventointi sovelluksen avulla voit kerätä kappalemäärät suoraan
hyllystä helposti ja nopeasti.
(tuotekoodi, varastopaikka, päivämäärä sekä kappalemäärä)

Myyntitilaukset:


Hukkuuko laskuttaja paperisiin lähetteisiin? Myyntitilaus sovelluksen avulla keräilyt saadaan suoraan sähköisesti Novaan. Kätevä esim. noutovarastoissa, suurissa myymälöissä tai paikoissa joissa halutaan tehdä keräilyt nopeasti.

Käyttöliittymän kautta kerätään tuotteet ja kappalemäärät joko olemassa olevalle myyntitilaukselle tai asiakasnumeron perusteella luotavalle uudelle myyntitilaukselle.

Tilaukselle voidaan siirtää keräilyn kautta myös vapaa viesti, tilausviite, projektinumero jne.

 

Ostotilaukset:

Valmis tilaus toimittajakohtaisesti yhdellä kävelyllä varaston läpi? Ostotilaus sovelluksella tämä on mahdollista.

 

Käyttöliittymän kautta kerätään tuotteet ja kappalemäärät joko olemassa olevalle ostotilaukselle tai toimittajanumeron perusteella luotavalle uudelle ostotilaukselle. Tilaukselle voidaan siirtää keräilyn kautta myös vapaa viesti, tilausviite, projektinumero jne.

 

Lisätietoja ja ratkaisuehdotuksia:

Keski-Suomen JK-Center Oy

 

Juha Aro

040 - 4803 760

juha.arojkcenter.fi