Sähköinen taloushallinto tehostaa tilitoimiston arkea

Visma Fivaldin sähköinen taloushallinto tarjoaa tilitoimistoille nykyaikaisen työkalun taloushallinnon hoitamiseen. Visma Fivaldin pitkälle automatisoitu toiminnallisuus ja kiinteä kustannusrakenne tarjoavat aidon mahdollisuuden tehokkaaseen palvelutuotantoon ja parempaan kannattavuuteen yrityskohtaisella palveluratkaisulla. Visma Fivaldilla hoidat kirjanpidon, laskutuksen ja myyntireskontran, palkanlaskennan sekä ostoreskontran ja ostolaskujen kierrätyksen samassa järjestelmässä. 

Skaalautuva järjestelmä tilitoimistoille 

Pienille tilitoimistoille Visma Fivaldin sähköinen taloushallinto tarjoaa saman tehokkuuden ja tuottavuuden, kuin isoillekin tilitoimistoille. Sen lisäksi Visma Fivaldilla pienikin tilitoimisto voi kasvaa hallitusti ja ennakoivasti suureksi tilitoimistoksi ilman suuria muutoksia. Visma Fivaldissa kaikki ydintoiminnot toimivat samassa järjestelmässä saumattomasti palkanlaskennasta kirjanpitoon ja pankkiyhteyteen sekä sähköiseen arkistoon.

Järkevää kasvua Visma Fivaldilla 

Nuori ja kasvua hakeva tilitoimisto saa Visma Fivaldista parhaat työkalut kasvuun. Skaalautuvan järjestelmän avulla kustannukset pysyvät edullisena pienessäkin toiminnassa, voit valita vain ne moduulit joita tarvitset. Moduuleja voidaan lisätä toiminnan kasvaessa tarpeen mukaan.

https://www.visma.fi/ohjelmistoratkaisut/visma-fivaldi/