Maksuliikenne kattavaksi Visma Monipankin ja Visma AutoPayn avulla

Visma Monipankki ja Visma AutoPay on kattava pankkiliikenneohjelmistokokonaisuus pk-yritysten ja tilitoimistojen maksuliikenteen hoitoon.

Visma Monipankin roolina on hoitaa pankkiliikenne ftp/PATU-yhteydellä pankkeihin sekä toimia yhteyspisteenä toiminnanohjausjärjestelmän ja Visma AutoPayn välillä.

Visma AutoPayn tehtävänä on muuntaa vanhat pankkiliikenneaineistot SEPA-ajan mukaisiksi sekä hoitaa pankkiliikenne Web Services -yhteydellä pankkeihin.

Ohjelmat on täysin integroitu toisiinsa ja käyttö on automaattista. Pilvessä oleva AutoPay-ratkaisu päivitetään kaikille yhtä aikaa, jos SEPA tuo muutoksia - ja kuten tiedetään, niitä tulee jatkuvasti. Asiakkaan ei siis tarvitse huolehtia niistä itse. Lisäksi, pilvipalvelulle tyypillisesti, maksat vain ohjelmiston käytöstä, et pelkästä luvasta käyttää sitä. 

Visma monipankki / Visma AutoPay on kattava koska:

  • Saat yhdellä ohjelmistolla kaikkien pankkien yhteydet kuntoon - Hoida yhdellä ohjelmistolla maksuliikenteesi kaikkien käyttämiesi pankkien kanssa. Tällä hetkellä liitännät löytyvät Suomessa toimiviin eräsiirtopalvelua tarjoaviin pankkeihin.
  • Säästä aikaa paketoimalla ja ajastamalla tiedonsiirtoja - Voit koota yleisimmät palvelut tiedonsiirtopaketeiksi, jotka yhdellä komennolla suorittavat kaikki määritellyt toimet. Tiedonsiirtopaketit voidaan ajastaa alkamaan automaattisesti haluttuna ajankohtana, esimerkiksi aamulla kello 07:23. Tällöin valmiit aineistot odottavat noudettuina, kun tulet töihin.
  • Pysy yrityksesi tulojen ja menojen tasalla - Ohjelman monipuolisilla ja laajoilla raporteilla on helppoa seurata yrityksen rahaliikenteen tilannetta. Esimerkiksi pankkisiirrot voidaan listata saajan nimen, tilinumeron, maksajan tilinumeron, eräpäivän tai euromäärän mukaisessa järjestyksessä tai syöttöjärjestyksessä.
  • Saat monipuoliset tulosteet - Voit koota yleisimmät palvelut tiedonsiirtopaketeiksi, jotka yhdellä komennolla suorittavat kaikki määritellyt toimet. Voit esimerkiksi määrittää aamutoimet, jotka hakevat kaikki noutamattomat tositetiliotteet, valuuttakurssit, viiteluettelot ja saldokyselyt. Tiedonsiirtopaketteja voi olla useita eri tarkoituksia varten. 

Lue lisää Visman sivuilta