Nykypäivän toiminnanohjausratkaisu pitkillä perinteillä

Visma Nova on ratkaisu sinulle, joka haluat markkinoilla asemansa vakauttaneen toiminnanohjausjärjestelmän, jonka toimivuuden takuuna on suuri määrä tyytyväisiä käyttäjiä.

Visma Nova on yli 20 vuoden tuotekehityksen tuloksena syntynyt toiminnanohjausratkaisu, joka on rakennettu markkinoiden tarpeisiin suomalaisen tuotekehityksen voimin. Se kehittyy jatkuvasti, ja lisäksi avoimet rajapinnat mahdollistavat Visman kansainvälisten ratkaisujen sekä esimerkiksi toimialakohtaisten järjestelmien kiinteän liitettävyyden osaksi kokonaisuutta.

Neljä hyvää syytä valita Visma Nova

  • Varmista laadukas toiminta "avaimet käteen" -periaatteella - Ratkaisu on pitkälle hiottu pitkän elinkaarensa ja suuren käyttäjämääränsä ansiosta. Voit ottaa toimivaksi todetut moduulit käyttöön sellaisenaan.
  • Valitse ja investoi viisaasti, varmista tulevaisuuden kasvualusta - Kaikkia toimintoja ei tarvitse ottaa kerralla käyttöön, vaan voit aktivoida lisätoiminnot yrityksesi kasvaessa ja toiminnan laajentuessa.
  • Luo ja vahvista kilpailuetua - Saat toimialakohtaiset ja muut toimintaasi ohjaavat järjestelmät  keskustelemaan ydinjärjestelmän kanssa avoimien rajapintojen avulla yhden klikkauksen periaatteella.
  • Tuki aina lähellä - Suomenkielinen, paikallinen asiakaspalvelumme muodostuu internet-pohjaisista HelpDesk- ja foorumi-palveluista sekä puhelintuesta.

Lue lisää Visman sivuilta