Jaa sisältö

Yleistä

JK-Center Oy on yksi Keski-Suomen johtavista tietotekniikkatoimittajista. JK-Center Oy on perustettu 1992. Palveluksessa on kuusitoista tietotekniikan ammattilaista. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Saarijärvellä ja Äänekoskella. Liikevaihtomme on jo vuosi ollut yli 5miljoonaa euroa.

Lisäksi olemme kuuluneet vuodesta 2007 lähtien suomen parhaaseen luottoluokitukseen (D&B AAA-luottoluokitus) jonka saa vajaat 5% suomen yrityksistä. Olemme vakaa ja varma yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa. Hyvästä luottoluokituksesta merkkinä on "Suomen vahvimmat 2008-2017" ansiomerkintä.

Vuonna 2000 liityimme Data Group ketjuun joka on johtava tietotekniikka ketju suomessa. Markkinointinimemme on Data Group JK-Center Oy.

Myynti

Myymälät sijaitsevat Jyväskylässä ja Saarijärvellä, Äänekoskella käytössämme on yrityshuollon toimipiste. Käytössämme on yhteensä yli 900 neliömetriä myymälä-, huolto- ja varastotilaa. Myynnistämme 75% muodostuu yritys- ja yhteisömyynnistä ja loput 25% kuluttajamyynnistä.

Huolto

Huoltomme palvelee kaikissa toimipisteessä. Huollamme ja korjaamme kaikki tietokone- ja tulostinmerkit. Teemme erittäin paljon yrityskäyntejä huollon ja korjauksen puitteissa ja lisäksi palvelemme yksityisasiakkaat  tarvittaessa kotona. Ylläpitosopimuksia ICT-järjestelmiin olemme solmineet yritysten ja yhteisöjen kanssa jo vuodesta 2000 alkaen. Sopimusasiakkaita on lähes 200 eri puolilla Suomea. Luotettavan yhteistyökumppanin kanssa Suurimman osan huolloista voi hoitaa myös etähallintana, jolloin huoltokumppanin sijainnilla ei ole enää merkitystä. Mikäli toimipisteesi ei sijaitse meidän toimipisteiden lähellä, voimme tarvittaessa käyttää lähimmän Data Group toimipisteen henkilöstöä paikallis asennuksissa tai huolloissa.

Koulutus

Teemme räätälöityjä koulutuspaketteja yritysten kanssa, olipa koulutustarve sähköpostin / Office 365 käyttöä tai verkon hallintaa me voimme kouluttaa henkilökunnan. Tarjoamme myös yksittäisiin konetilauksiin toimitus- ja koulutuspaketteja.

Konsultointi

Konsultointipalvelumme tarjoaa yrittäjälle tärkeää tietoa yrityksen tietotekniikan nykyisestä kunnosta. Tarvittaessa teemme kehitysesityksen ja huollamme asiat kuntoon. Tämä palvelu on erittäin kovassa kasvussa.

Tietojärjestelmien käyttöönoton ja toimivuuden kannalta tutustuminen kohdeympäristöön ja sen perusteella tehty laadukas suunnittelu on onnistumisen kannalta erityisen tärkeää. Hyvin tehdyn suunnittelun avulla varmistetaan liiketoimintaa tukeva ja kustannustehokas laite- ja ohjelmistoympäristö sekä oikeanlaiset ja oikein mitoitetut palvelutuotteet. Suunnittelupalvelun tuloksena saadaan selkeä ehdotus erilaisista toimenpiteistä ja toimintavaihtoehdoista, joilla voidaan parantaa tietoteknisen ympäristön toiminnallisuutta. Tavoitteena on varmistaa yrityksen ICT-ympäristön kehittämispolku myös pitkällä tähtäimellä.

Jaa sisältö